78 ÅR MED HÅNDVERK I VÅRE HJERTER

VELG EN MESTERBEDRIFT

Nysted AS er en familiebedrift som ble startet i Sandnes i 1946 av Didrik Nysted og har nå 78 års erfaring i malerfaget.
I dag er det Asle Nysted som er daglig leder. Han er 3.generasjons-Nysted som driver bedriften videre.

Våre ansatte er en stor og kjekk gjeng fagfolk med yrkesstoltet og håndverkstaben vår består av malere, gulvleggere og flisleggere. Vi har to butikker hvor det jobber dyktige og kreative interiørkonsulenter og fargerådgivere og vi har en nettbutikk i vekst.

Hovedkontoret vårt med administrasjonen, lageret og en av butikkene holder hus i Stokkamyrveien 3 a.

Nysted er en av distriktets ledende håndverksbedrifter med flere rammeavtaler. For våre ansatte har vi tariffavtale. For oss er det viktig at malerfagets kvalitet skal opprettholdes også i fremtiden og vi er svært opptatt av rekruttering til bransjen vår. Derfor satser vi på lærlinger og vi har til enhver tid lærlinger i vårt system.

I  75 års jubileet vårt åpnet vi fremtidens faghandel i Hoveveien 80 i Sandnes. Butikken åpnet dørene Januar 2021 og har 900 kvadratmeter salgsflate, pluss kontorer og andre rom, og er delt inn i ulike soner med utstrakt bruk av inspirerende utstillinger som forklarer fremgangsmåter.
Det er egne avdelinger for uterom, solskjerming, baderom, gulv og tapet. Hove-butikken skal være et inspirasjonssentrum for kunder, og har egen proffavdeling for håndverkere. Her kan du selvfølgelig også bestille håndverks-tjenester fra vår håndverksavdeling. Vi har vunnet Fargehandlerprisen fra IFI 2002, samt er vi kåret til Årets fargehandel/faghandel  i  årene …2017, 2018 og 2019.

Ønsker du å kjøpe produkter så du kan gjøre oppussingsjobben selv? Eller ønsker du å bestille fagfolk til å gjøre jobben for deg? Kanskje ja takk begge deler?
Er du privatkunde, bedrift, entreprenør eller kommune?

Velkommen til dere alle!!